COVID-19 INFO

Husk afvaskning af hænder inden din køretime. Du vil også få sprittet hænder inden vi kører.

Bilen vil blive sprittet af mellem hver elev.

Hvis du føler symptomer på sygdom, skal du aflyse din køretid/teori.

Vh. Dorthe og Michael 🚗 🚙💨💨💨

 

Cookie- og privatlivspolitik

Som kunde hos mig betror du mig dine oplysninger, og jeg gør mit yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven.

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Din Køreskole

Adresse: Drewsensvej 52, 8600 Silkeborg

CVR-nr.: 37659061

Tlf.: 20 68 93 95

E-mail: info@dinkoreskolesilkeborg.dk

 

COOKIEPOLITIK

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør, at hjemmesiden kan genkende dig – ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt, samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap.

Cookies hjælper os med at få et indblik i dit besøg, så vi løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden og øge min service.

 

Hvilke typer cookies bruger vi?

Når du besøger hjemmesiden, indsamles tre typer af informationer om din brug af hjemmesiden:

  1. Vi anvender statistikcookies til at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden, herunder hvilke sider du besøger, hvor lang tid du bliver på siden etc. Disse informationer bliver anvendt til at optimere min hjemmeside i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
    Google Analytics er en af de statistikcookies, vi anvender, til at registrere antal af besøg og klik på vores side, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.
  2. Vi anvender personaliserede trackingcookies, der følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi til at kunne vise dig relevant indhold på hjemmesiden baseret på din færden. De personaliserede cookies kommer til udtryk ved, at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det, du lige har set på.
  3. Vi anvender desuden markedsføringscookies, som er baseret på din færden på vores hjemmeside. Disse cookies fungerer på den måde, at du bliver præsenteret for relevant indhold andre steder på internettet, som relaterer sig til det, du har læst på hjemmesiden.

 

Sådan administrerer og sletter du cookies

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af, hvis du afviser cookies.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvordan disse anvendes og til hvilket formål. Udover at beskrive, hvordan vi behandler dine personoplysninger, beskriver vi også dine rettigheder, og hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

  

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via vores hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til os.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte os via kontaktformularen, mv.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået min hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på vores hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på hjemmesiden, så vi kan optimere hjemmesiden med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til os på: info@dinkoreskolesilkeborg.dk 

 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler vi forskellige persondata, når vi er i kontakt med dig.

vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Besvare henvendelser vedr. forløb
  • Planlægning og udarbejdelse af personlige forløb
  • Markedsføring

Eksempler på data, vi indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, telefonnummer, e-mailadresse, mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af forløbet kan det være oplysninger som for eksempel familieforhold, dit mentale helbred, økonomi, sociale problemer og andre private forhold.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler vi i forbindelse med dit forløb hos os. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for det vi kan tilbyde dig. 

 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for os at tilbyde et individuelt tilpasset forløb til dig, da vi ikke kan tilbyde dig et meningsfuld forløb uden dine oplysninger.

 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige oplevelse.

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. virksomheder, der leverer vores økonomisystem, marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med mine instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet.

 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

Telefon: 33193200

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

COVID-19 INFO

Husk afvaskning af hænder inden din køretime. Du vil også få sprittet hænder inden vi kører.

Bilen vil blive sprittet af mellem hver elev.

Hvis du føler symptomer på sygdom, skal du aflyse din køretid/teori.

Vh. Dorthe og Michael 🚗 🚙💨💨💨

 

Hos Din Køreskole Silkeborg benytter vi cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside. Derudover anvender vi cookies til at understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Ok, forstået” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.