Fylder du snart 17?

Så vil du sandsynligvis gerne hurtigt i gang med at tage kørekort. Du kan allerede nu glæde dig til at komme ud at mærke friheden på vejene. Dog skal du igennem et kompetent undervisningsforløb, før du kan blive den lykkelige indehaver af et kørekort.

At træde ind i de voksnes rækker medfører, at du kan blande dig i trafikken på lige fod med alle andre. Hos Din Køreskole Silkeborg glæder vi os til at gøre dig tryg bag rattet. Du bliver en del af et uformelt og seriøst undervisningsforløb, hvor du kan lære i dit eget tempo. Hastværk er lastværk – men med vores fokuserede forløb, vil du blive godt kørende inden længe.

Din Køreskole Silkeborg er det oplagt valg – både for nye billister og dem, der skal generhverve.

Det er meget vigtigt at føle sig på bølgelængde med sin kørelærer. Hvis du vælger os, garanterer vi en professionel tilgang til undervisningen, som imødekommer den enkeltes behov. Du vil fra start kunne mærke, at du har med erfarne kræfter at gøre. Se frem til hyggelig teoriundervisning på små hold og behagelige køretimer, hvor du vil kunne mærke, at du kommer tættere på kørekortet gang for gang.

Du behøver ikke lede længere efter den rette køreskole. Vi mener i al beskedenhed, at Din Køreskole Silkeborg er det helt rigtige valg for dig.

Dorthe underviser

Dorthe underviser i rundkørsler

 

Kørekort i Silkeborg – hvorfor vælge os?

Når du skal tage kørekort hos Din Køreskole Silkeborg, vil du møde Dorthe Linå og Michael Aaby – og det er ikke hvem som helst. Her er tale om erfarne og top professionelle kørelærere, som har uddannet ikke så få nye bilister. Du er sikret et højt niveau – både hvad angår teoriundervisning og køretimer, hvor dine personlige behov vil blive tilgodeset.

Vi har hjulpet til med udstedelsen af mange nye kørekort – skal du være den næste i rækken?

Teoriprøve efter blot 8 – 12 uger

Vi starter hold op hver eneste måned. Dette sikrer dig et hurtigt og velfortjent kørekort. Du vil blive gjort klar til teoriprøven indenfor blot 8 – 12 uger. Men bare rolig – du kan få mere tid til fordybelse, hvis du har brug for det.

Vores kørekortkurser er intensive – derfor kan du tage teoriprøven efter så kort tid. Du bliver undervist én gang om ugen – fra klokken 16 og lidt over et par timer frem. Men bare rolig – vi sørger for at gøre undervisningen levende og interessant, så du ikke falder fra undervejs. Vi når omhyggeligt omkring alle dagens emner uden at stresse igennem forløbet.

Se ledige hold ude til højre under “Ledige hold”

Eller ring på 20 68 93 95 hvis du har spørgsmål

Michael forbereder dagens lektion

Michael forbereder dagens lektion

 

Priser

Lovpakken, som betales af to rater, koster: kr. 12.200,-

OBS: Prisen stiger fra 9. marts. Prisen er herefter kr.: 13.500,- som betales i to rater á kr. 7000,- første gang og kr. 6500,- anden gang.

Øvrige udgifter, som ikke er med i lovpakken:

Prøvegebyr til Politiet: kr. 600,- (teori og praktisk)
Færdselrelateret førstehjælp hos Rødekors: ca. kr. 550,-
Lægeerklæring: kr. 350-600,-
Pasfoto: kr. 150,-
Leje af skolevogn til køreprøven: kr. 550,- (tilmeld dig sammen med en ven, og I sparer begge dette gebyr)

Ekstra kørelektioner, hvis du føler, at det er nødvendigt, koster 550,- inklusiv moms pr. stk.

Lovpakken består af

  • 29 teorilektioner
  • 4 lektioner på manøvrebanen
  • 16 lektioner på normal vej
  • Glatbanekursus