Din Køreskole Silkeborg er det sikre og trygge valg, hvis du vil være godt kørende inden længe. Al undervisning – både teori og praksis – foretages af to erfarne kørelærere. Vi ved, hvad der skal til, for at du kommer til at føle dig hjemme bag rattet.

Dorthe Linå sørger for dit kørekort i Silkeborg

Dorthe Linå (Kørelærer siden 2007) sørger for at du godt og trygt for dit kørekort i Silkeborg

Der er garanti for seriøs, omhyggelig og personlig behandling, når du lærer at begå dig i trafikken hos Din Køreskole Silkeborg. Alle er velkomne – både dem på 17 og dem, der ikke er helt ligeså unge.

Vi starter små hold op hver måned, så du skal ikke vente i lang tid på at komme i gang. Det kan faktisk være både hyggeligt og sjovt at tage kørekort – hvis du vælger os, vil der blive taget kærlig hånd om dine personlige behov fra dag 1.

Det er forskelligt, hvordan vi lærer – det har vi forstået hos Din Køreskole Silkeborg. Derfor vil du blive mødt af kørelærere, der tilgodeser dine behov for at lykkes med at blive indehaver af et kørekort hurtigst og tryggest muligt.

Teoriundervisningen ligger mandag og tirsdag (dagen afhænger af det hold du vælger) fra 16.00 til ca. 18.30.

Michael Aaby

Michael Aaby (Kørerlærer siden 2009) er gift med Dorthe og bestyrer normalt Viborg afdelingen, men vil også hjælpe til i Silkeborg

Det tager ca 8 uger at blive klar til teoriprøven, efterfølgende mangler du kun glatbanen og den praktiske prøve.

Evt behov repetitionslektioner vurderes og aftales med din kørelærer.

Kontakt os i dag. Vi glæder os til at give dig hjul at køre på.

 

Udtalelser fra tidligere elever:

“Helt fantastisk køreskole! Både Michael og Dorthe er super professionelle kørelærer og de begge er virkelig gode til at lære fra sig, både i teorien og på vejen. Jeg har haft et super godt forløb og bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg takket være Michael og Dorthes super gode undervisning. Kan kun sige kæmpe stor ros til ‘din køreskole’ her fra, jeg har intet at sætte en finger på og jeg vil med sikkerhed anbefale denne køreskole til alle der ønsker at tage kørekort”

Camilla Lund

 

Jesper Domino Andersen:

“Fik mit kørekort her, og selv om jeg er dårlig til skole, så kom jeg igennem både teori og køreprøve på første forsøg.”

 

Line Baadsmand:

“Hvis jeg lige skulle knytte en lille kommentar med til denne køreskole!.. Ja så skulle det være, at der ikke findes en bedre køreskole! To helt fantastisk rare kørelærer, som rent faktisk ved hvad de taler om! (Man skal bare lære og høre efter:D) Linå (Dorthe) f.eks. Som hovedsageligt har været min kørelære, gør køretimerne til en behagelig oplevelse, og giver en tid og ro til, at lære det!!
Så takket være hende, står en komplet bilspade i dag med kørekort i første forsøg, og en kanon god oplevelse ved og tage det hos “Din køreskole”! Fjolset Line vil i hvert fald savne Audien  (og Linå selvfølgelig)”

facade af din køreskole silkeborg

Her ser du vores kontorer i Silkeborg. Du finder også teorilokalerne her.